Sulje

2 h + kt , kerrostalo, 713,29 €/kk, 53 m²

vuokrahuoneisto, Sipoo, Nikkilä, Uudensillantie 26

Nikkilään vuonna 2018 valmistuneessa lamellitalossa on 46 viihtyisää ja kohtuuhintaista vuokrakotia. Nikkilä sijaitsee Sipoon luonnonläheisissä maisemissa ja sen keskuksessa, noin kilometrin päässä kohteesta ovat kattavat peruspalvelut, päivittäistavarakaupat, suomen- ja ruotsinkieliset koulut sekä mm. liikuntahalleja. Alueelta on myös hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle niin autolla kuin julkisillakin.

Nelikerroksisen hissitalon asunnot ovat kooltaan 33,579,5 m2 ja asuntotyyppejä löytyy aina yksiöistä neliöihin. Asunnoissa on tyylikkäät ja kestävät pintamateriaalit, ja niihin kuuluu vakiovarusteena astianpesukone. Asunnoilla lasitettu tai ranskalainen parveke, ja kaikkiin kuuluu irtaimistovarasto. Asukkaiden käytössä on myös saunaosasto, pesula ja kuivaushuoneet sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja kiinteistön muissa sisätiloissa on kielletty. Laajakaista 10 Mbit/s. sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Autopaikkoja kiinteistöllä on 35 kappaletta, joista osa on lämpötolpallisia ja osa sähköauton lataukseen soveltuvia paikkoja. Lemmikit ovat tervetulleita.

Noudatamme asukasvalinnoissa tarveharkintaa ja kohteessa on varallisuusrajat. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

This building in Nikkilä, completed in 2018, has 46 comfortable and affordable rental apartments. Nikkilä is located in the natural surroundings of Sipoo and in its centre, about one kilometre away, there are a wide range of basic services, grocery stores, Finnish- and Swedish-language schools and sports halls. The area is also well connected to the capital region by car and public transport.

The apartments in the four-storey lift building are between 33.5 and 79.5 m2 in size, and the types range from one to four-room apartments. The apartments have stylish and durable surfaces and come with a dishwasher as standard. The apartments have glass or French balconies, and all come with a storage unit. Residents also have access to a sauna, laundry and drying rooms, as well as storage for outdoor equipment and strollers.

Smoking is prohibited in the apartments, on the balconies and in other indoor areas of the property. Broadband 10 Mbit/s. is included in the rent. Water is charged according to usage. The property has 35 parking spaces, some with heating poles and some of which are suitable for charging electric cars. Pets are welcome.

The property has an ongoing application process. Resident selections are based on the applicants' need for housing, with wealth limits applied. All selections are made based on the submitted applications.

Sijainti: Sipoo Nikkilä
Uudensillantie 26, 04130 SIPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 2/4
Vapautuminen: 1.12.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2 h + kt
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2018
Asuinpinta-ala: 53 m²
Tilat ja varustelu: taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1069319
Vuokra: 713,29 €/kk
Vakuus: 250 € tai 1-3 kk:n vuokraa vastaava summa.
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Ennakkovesimaksu 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Kohteessa on autopaikkoja 35 kpl. Parvekkeen lisätieto:
parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Uudensillantie 26 F-G
Isännöinti: A-Kruunu Oy
Huolto: Porvoon Huoltomiehet Oy
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

A-Kruunu Oy
Pasilankatu 13, 00520 Helsinki

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!