Sulje

2H+KK , kerrostalo, 933,55 €/kk, 40 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Jätkäsaari, Malagankatu 3

Malagankatu 3 sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, joka tunnetaan merellisestä tunnelmasta ja modernista kaupunkirakenteesta. Talossa on yhteensä 49 M2-Kotien vuokra-asuntoa, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.

Asukkaille on tarjolla monipuolisia yhteistiloja, kuten talosauna ja maksuton talopesula, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Kohteen varastotilat kattavat irtaimistovarastot, huoneistokohtaiset säilytystilat sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata talon pysäköintihallista. M2-Kotien asukkaille on hallissa 19 lämpötolpallista autopaikkaa.

Jätkäsaari asuinalueena

Jätkäsaaressa urbaani elämäntyyli yhdistyy upeasti meren läheisyyteen. Alueen asukkaat pääsevät nauttimaan erinomaisista liikenneyhteyksistä: Malagankatu 3:sta Helsingin keskustaan on vain lyhyt kävely- tai raitiovaunumatka. Raitiovaunulinjat kulkevat tiheästi, ja liikkuminen kaupunkiin sujuu vaivattomasti. Myös Länsiterminaali sijaitsee aivan lähellä tarjoten helpon yhteyden Tallinnaan.

Jätkäsaari tarjoaa asukkaille monipuoliset palvelut, joita täydentää naapurissa sijaitseva Ruoholahden kauppakeskus  täältä löytyvät niin kauppoja, ravintoloita ja Verkkokauppa.comin kivijalkamyymälä. Lapsiperheille alueella sijaitseva Jätkäsaaren peruskoulu kävelymatkan päässä. Kansainvälinen koulukin on lähellä: Helsingin kansainvälinen koulu Ruoholahdessa tarjoaa opetusta englanniksi.

Baanan pyörätie yhdistää Jätkäsaaren keskustaan ja sopii hyvin sekä pyöräilyyn että lenkkeilyyn. Lähin uimaranta, Hietaniemen ranta, on vain muutaman kilometrin päässä ja tarjoaa erinomaisen paikan rentoutumiseen kesäisin. Jätkäsaari on myös aktiivinen kulttuurialue, jossa sijaitsevat muun muassa Kaapelitehdas ja Merikaapelihalli, joissa järjestetään konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia.

Malagankatu 3:n asunnot

M2-Kotien asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöistä 75,5 neliön neljän huoneen asuntoihin. Lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Asuntojen keittiöissä on laminaattitasot. Lisäksi keittiön varusteluun kuuluu keraaminen liesi. Jokaisessa asunnossa on oma parveke, joka tarjoaa lisätilaa erityisesti kesäaikaan.

Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s laajakaista, ja lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin asuntoihin. Vesimaksu on 17 euroa henkilöä kohden kuukaudessa ja se tasataan kahdesti vuodessa.

Talon erityispiirteenä on myös se, että 25 asunnoista on varattu musiikkialan ammattilaisille. Muusikoille osoitetut asunnot omistaa ELMU ry, joka vastaa asuntojen asukasvalinnasta ja vuokrauksesta.

Sijainti: Helsinki Jätkäsaari
Malagankatu 3, 00220 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 5/8
Vapautuminen: 1.11.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2H+KK
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2017
Asuinpinta-ala: 40 m²
Kokonaispinta-ala: 40 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1012904
Vuokra: 933,55 €/kk
Vakuus: 0
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Asunnossa on huoneistokohtainen vedenkulutuksen mittaus. Vuokralainen maksaa vedestä vesimaksuennakon vuokranmaksun yhteydessä 17,00 €/henkilö/kk. Vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan kaksi kertaa vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: keskitetty/hajautettu tulo/poisto
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Parvekkeen lisätieto: parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Kiinteistö Oy Helsingin Jallukka
Huolto: Kotikatu Oy / Jätkäsaari
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

M2-Kodit, Helsinki
Pitkänsillanranta 3, 00530 Helsinki

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!