Sulje

1H+KK , kerrostalo, 580 €/kk, 27 m²

vuokrahuoneisto, Oulu, Tuira, Koskitie 43

Kampanja: Tarjoamme tässä kohteessa uusiin sopimuksiin ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaisena. Kampanja sopimuksessa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Kampanja on voimassa vain uusiin vuokrasopimuksiin ja ainoastaan kampanja-aikana vapaisiin asuntoihin.

Tervetuloa kotiin Oulun Lohiporttiin!

Haluaisitko asua vain kivenheiton päässä Oulujoen rannalta, Tuiran vilkkaasta sykkeestä ja Ainolan puiston vehreästä keitaasta? Nyt se on mahdollista!

As Oy Oulun Lohiportti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden asua upealla paikalla Oulujoen varressa, aivan Tuiran uimarannan läheisyydessä. Kesäisin voit nauttia virkistävistä rantapäivistä ja talvisin harrastaa avantouintia, kaikki aivan kotiovesi tuntumassa.

Kaikki Tuiran kattavat päivittäispalvelut ovat myös käden ulottuvilla, ja keskustaan pääset vaivattomasti vain muutamassa minuutissa.

Huoneistomme ovat suunniteltu tyylikkäästi ja ajanmukaisesti vaaleilla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, antaen sinulle mahdollisuuden sisustaa kotisi juuri omaan tyyliisi sopivaksi.

Keittiössäsi on kaikki tarvittava: jääkaappipakastin, astianpesukone, liesitaso ja kalusteuuni, jotta ruoanlaitto sujuu vaivatta ja ilolla. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Vesimaksu on 20 €/hlö/kk. Vuokraan sisältyy DNA:n 10M laajakaista.

Taloyhtiömme tarjoaa asukkailleen mukavuutta ja käytännöllisyyttä yhteiskäytössä olevien saunatilojen, kuivaushuoneen ja pyörävaraston muodossa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma irtainvarasto, jotta säilytystila ei koskaan lopu kesken.

Älä jää odottamaan, vaan varaa itsellesi oma tilaihmeesi Oulun Lohiportista jo tänään! Tervetuloa kokemaan uniikki koti lähellä luontoa ja kaupungin sykettä.

Olisiko tämä uusi kotisi? Jätäthän pikaisesti asuntohakemuksen, niin pääset mukaan hakuun ja voimme sopia mahdollisesta näytöstä asuntoon.

Sijainti: Oulu Tuira
Koskitie 43, 90500 OULU
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 4
Vapautuminen: 1.8.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+KK
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2019
Asuinpinta-ala: 27 m²
Kokonaispinta-ala: 27 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1128940
Vuokra: 580 €/kk
Vakuus: 300
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Huolto: Alltime Oy
Tilat ja varustelu: hissi

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Colliers Finland Oy
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 HELSINKI
Puh: 020 130 3003

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!