Sulje

2H+KT , kerrostalo, 1 320 €/kk, 41 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Punavuori, Bulevardi 31

Vuokrataan kompakti kaksio Kampista! 

Kompakti kaksio, johon tulvii luonnonvaloa kahdesta eri ilmansuunnasta. Ikkunat sijoittuvat tasaisesti kodin ympärille. Heti eteisen yhteydessä on mukavasti kaappitilaa. L-mallinen keittiö on avoin olohuoneeseen, mutta rajattu kuitenkin omaksi tilakseen. Olohuone on erotettu makuuhuoneesta liukuovin. Makuuhuoneen kruunaa sen yhteydessä oleva vaatehuone.

Tästä Lumo-kodista huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja historian havinaa. Uuden kemian luokkahuoneet ovat muutettu upeiksi kodeiksi, joissa modernistinen arkkitehtuuri yhdistyy ajanmukaisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Lattioita koristaa vaalea tammiparketti, mikä sointuu keittiön kashmirin sävyisten kaappien kanssa. Keittiöön kontrastia tuo upeat marmoria jäljittelevät työtasot ja harmaa komposiittiallas. Kaunis vaalean sävyinen kylpyhuone sitoo kodin värimaailman yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

Huom! Tämä kohde ei poikkeuksellisesti ole vuokrattavissa varausmaksulla. Edellytämme vuokrauksen yhteydessä koko ensimmäisen kuun vuokran maksamista. 

 

A compact one-bedroom apartment for rent in Kamppi!

Compact one-bedroom apartment flooded with natural light from two different directions. Windows are evenly located around the home. There is ample closet space right off the entrance. The L-shaped kitchen is open to the living room but still separated as its own space. The living room is separated from the bedroom by sliding doors. The bedroom is topped off by its own adjacent walk-in closet.

This Lumo home exudes an old-fashioned charm and the rustle of history. The classrooms of new chemistry have been transformed into stunning homes that combine modernist architecture with contemporary and high-quality materials. The floors are decorated with light oak parquet, which blends perfectly with the kitchen's kashmir-colored cabinets. The kitchen features beautiful marble-like countertops and a gray composite sink for contrast. The color scheme of the home is harmoniously tied together by a lovely bathroom with light tones.

Rent this apartment directly from our online store!

Note! As an exception this apartment cant be rented by paying just a reservation fee. We require the payment of the full first months rent when renting this apartment. 

Bulevardi 31

Ikoniselle Bulevardille Helsingin ytimeen valmistuu uusia Lumo-koteja marraskuussa 2023, kun historialliset vanhan kemianlaitoksen arvokiinteistöt saavat uuden elämän asuintaloina. Kohde muodostuu kahdesta vanhasta rakennuksesta, Uudesta ja Vanhasta kemiasta eli Teknillisen korkeakoulun kemianlaitoksesta. Neljäkerroksiseen Vanhaan kemiaan ja viisikerroksiseen Uuteen kemiaan valmistuu yhteensä 77 huipputasoista asuntoa.

Punatiilinen Vanha kemia valmistui vuonna 1899 Teknillisen korkeakoulun kemian laboratoriorakennukseksi. Talon suunnitteli arkkitehti Onni Tarjanne, joka tunnetaan myös esimerkiksi Suomen Kansallisteatterin suunnittelijana. Sodassa tuhoutuneen vanhimman Teknillisen korkeakoulun laboratoriorakennuksen tilalle rakentui vuonna 1949 Uusi kemia, joka edustaa pelkistetympää modernistista tyyliä. Arkkitehtinä toimi Helsingin eduskuntatalonkin suunnitellut Johan Sigfrid Sirén. Viimeisimpänä Vanha ja Uusi kemia toimivat Metropolia ammattikorkeakoulun opetus- ja työhuonetiloina.

Talot kätkevät sisäänsä uniikkeja kaupunkikoteja. Osassa asunnoista on jopa yli neljän metrin huonekorkeus, ja taloista löytyy myös upeita ullakkohuoneistoja, joissa on omat terassit. Osassa asunnoista on myös parveke. Rakennusten uudistusprosessissa ja kotien sisustuksessa on pyritty säilyttämään talojen kulttuurihistoriallinen arvo ja tunnelma. Huolella valitut pintamateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä. Kaikkiin asuntoihin tulee esimerkiksi kaunis, aikaa kestävä tammiparketti.

Tyyliltään ja historialtaan erilaisten Uuden ja Vanhan kemian rakennusten omalaatuisuutta vaalitaan sisustuksessa: Punatiilisen Vanhan kemian asuntoihin on valittu tummempia sävyjä ja tunnelmallista tummaa puuta. Modernimman Uuden kemian ilmettä taas mukaillaan klassisen vaaleilla pinnoilla ja puulla.

Yhteinen pesu-, ja kuivaushuone sekä ulkoiluväline-, polkupyörä-, ja irtaimistovarastot tulevat talojen kellarikerrokseen. Asukkaiden käytössä on myös laadukkain materiaalein toteutettu saunaosasto ja etätyöskentely- sekä yhteistila, joka toimii lähes olohuoneen jatkeena vaikkapa illanviettoja varten. Viihtyisä pieni piha sopii hyvin oleskeluun tai lasten leikkeihin. Talon asukkaat voivat vuokrata pysäköintipaikan Hietalahden Pysäköinti Oy:n pysäköintihallista, tai vaihtoehtoisesti pysäköinti onnistuu asukaspysäköintitunnuksella.

Nämä kodit sijaitsevat huippupaikalla Helsingin ytimessä Bulevardin ja Lönnrotinkadun välissä, aivan Hietalahdentorin vieressä. Punavuoren ja Kampin monipuoliset palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Tien toisella puolella on suosittu Sinebrychoffin puisto, ja merikin on ihan vieressä.

Vuokraan sisältyy nopea 100 Mbit/s laajakaista, joka mahdollistaa vaikkapa kätevän etätyöskentelyn kodista käsin. Lumo-koteihin ovat myös aina tervetulleita kaikenkarvaiset lemmikit!

Tutustu tarkemmin Bulevardi 31 vuokra-asuntoihin: Lumo.fi/bulevardi-31-materiaalit

Sijainti: Helsinki Punavuori
Bulevardi 31, 00180 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2/5
Vapautuminen: 1.11.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2H+KT
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2023
Asuinpinta-ala: 41 m²
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 1482185
Vuokra: 1 320 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 ¤
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Ei parveketta, Vaatehuone, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC,
Kulutukseen perustuva vesimaksu, Astianpesukone,Vuokraan sisältyvä
DNA laajakaista 100 Mbit/s
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Bulevardi 31
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula, kuivaushuone, askarteluhuone, kaapeli-tv

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!