Sulje

3h+k+kph+s+vh+las.parveke ..., kerrostalo, 1 950 €/kk, 79 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Laurinlahti, Ristiniementie 19 B

OP KOTI TUNTEE LAURINLAHDEN VUOKRA-ASUNNOT!

Asunnon kuvat ovat suuntaa antavia, talon muista asunnoista.

Espoon Suvisaariston helmaan, Laurinlahden länsirannikolle, on valmistunut 2017 elokuussa Asunto Oy Espoon Rantatähdyke, joka tarjoaa laadukasta vuokra-asumista keskellä saaristoluonnon hiljaisuutta ja monimuotoisuutta. Yhtiö koostuu 29 korkealuokkaisesta asunnosta, jotka vuokrataan pitkäaikaisiin vuokrasuhteisiin. Asunto Oy Espoon Rantatähdyke on erilainen vuokrakohde laadukasta, ekologista ja merellistä asumista arvostaville. Talot ovat kolmikerroksisia pienkerrostaloja ja niiden huoneistot terassiparvekkeineen ovat keskimääräistä suuremmat tuoden enemmän asumisväljyyttä. Huoneistot ovat korkealuokkaisesti varusteltu ja sisustettu laadukkain materiaalein. Myös liikkumisen esteettömyys on huomioitu kohteessa.

Asukkailla mahdollisuus vuokrata autopaikka autohallista 80,00 euroa/kk, josta pääsee suoraan hissillä kerroksiin. Huoneistojen sisäilman lämmitys ja viilennys tuotetaan uusiutuvalla energiamuodolla, omalla maalämmöllä. Se on energiatehokas, ympäristöystävällinen ja huomattavasti perinteisiä energianlähteitä edullisempi lämpöenergia, joka mahdollistaa maltilliset asumiskustannukset tulevaisuudessa myös vuokralaiselle. Talojen tyylikäs piha-alue on suunniteltu virikkeelliseksi ja se maisemoidaan runsailla istutuksilla sekä muotoillaan kivetyksillä. Osa pihapiiristä säilytetään luonnontilaisena. Asukkaiden yhteiskäytössä on lähellä rantaa oleva grillikatos patioineen.

Laurinlahti sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan etäisyydellä Helsingin keskustasta ja nyt pääset myös liikkumaan metrolla Kivenlahdesta ja kauppakeskus Lippulaivasta. Lähellä sijaitsevat monipuoliset aktiviteetit kuten urheilukentät, jäähalli, ratsastustalli sekä venesatamat. Golfin ystäville löytyy Sarfvikin kenttä 10 minuutin ajomatkan päässä. Asunto Oy Espoon Rantatähdyke on luotu korkeatasoiseksi asumismuodoksi eri elämänvaiheisiin ja se tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon omistusasumiselle.

Tiedustelut ja esittelyt: Pauliina Koskela, pauliina.koskela@op.fi, 040 593 7950

Sijainti: Espoo Laurinlahti
Ristiniementie 19 B, 02320 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 3/3
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 3h+k+kph+s+vh+las.parveke
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2017
Asuinpinta-ala: 79 m²
Kokonaispinta-ala: 79 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna, parveke
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Vuokrausehdot: Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta. minimi vuokra-aika on 1 vuosi. Erityisiä ehtoja: Ei tupakointia, Laaja kotivakuutus, lemmikit sopimuksen mukaan.
Kohdenumero: 1642515
Vuokra: 1 950 €/kk
Vakuus: 3900.00
Lisätietoja kustannuksista: Sähkö (Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen).. Vesimaksut ja laajakaista 50 Mb sisältyy vuokraan..
Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lisätietoja: Rakentaja: Hartela Oy. Parvekkeen kuvaus: Tilava lasitettu parveke
kaakkoon. Parvekkeen lattia on pesubetonipintainen laatta, lasitettu.
Säilytystilat: Vaatehuone, kellarivarasto. Kunto: Hyvä.
Materiaalien kuvaus: Rakennusmateriaalit: Betoni. Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden pintamateriaalit: Seinäpinnat: Maalattu maalarinvalkoinen. Katot: Ruiskutasoitettu, sävyttämätön perusvalkoinen. Kipsilevytetyt alakatot, kuivat ja kosteat tilat: Maalattu sävyttämätön perusvalkoinen. Lattian materiaali: 3- sauvainen valkolakattu leveä tammiparketti (Natural Vanilla Matt). Jalkalistat valkoinen 12x42mm. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: Seinät laatoitettu 30x60cm Pune Phobos-mallisto, lattia laatta 10x10cm Lune Phobo. Saunan pintamateriaalit: Seinät vaakaan paneloitu tervaleppäpaneli, katot tervaleppä- panelointi, lauteet tervaleppää, puolilasiseinä, karmiton ovi.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Sauna: Helo- kiuas Himalaya musta, midi- ohjauskeskuksella, kuituvalot erillisen suunnitelman mukaan. Kylpyhuone: Tasoallas, alalaatikosto, peilikaappi tai peili-, allaskaappi, allashana Hansgrohe Focus 100 bide- suihkulla, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pyyhekoukustot, wc istuin IDO kovalla Soff Close kannella. Suihku: Hansgrohe Select 300 yläsuihkulla, käsisuihkulla ja sekoittajalla.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Jääkaappi ja pakastin Siemens integroitu kalustepeitteinen, erillisuuni Siemens teräs, liesitaso Siemens induktio fasettireunainen, liesituuletin Siemens, mikroaaltouuni Siemens upotettu, astianpesukone Siemens integroitu kalustepeitteinen. Keittiön seinäkaapistot: Kiiltävä valkoinen laakaovi vetimetön. Keittiön pöytäkaapistot: Kiiltävä valkoinen laakaovi alumiinikouru- vetimillä. Keittiön tasot: Kvartsikivi- taso (Natural White). Kaapistojen välitila: Välitilan laatoitus on mosaiikkilaatta (Welnesse Pool), led-valaistus. Keittiön hana: Hansgohe design- hana Talis S2 Keittiön allas: Yksialtainen ruostumaton teräsallas Blanco Aldano 500U.
Taloyhtiön nimi: As Oy Espoon Rantatähdyke
Tilat ja varustelu: hissi , hissi
Muuta tietoa: Yhteiset tilat: Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV,
tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan.
Energialuokka: C 2018
Palvelut: Palvelut: Espoonlahden monipuoliset palvelut: Kauppakeskus
Lippulaivaan 1,7 km. Lippulaivan yhteydessä myös metroasema.
Lähietäisyydeltä löytyy runsaasti aktiviteetteja ja liikuntatiloja,
mm. uimahalli, jäähalli, ratsastustalli sekä uimarantoja. Sarfvikin
Golf- kenttä on noin 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä. Upeat
luonnonrikkaat ulkoilumaastot maastot ja reitit aukeavat suoraan
kotiovelta. Rantaraitti ylettyy Laurinlahdesta Tarvaspäähän saakka.
Laurinlahden venekerholle on matkaan noin 500 metriä. Koulut:
Laurinlahden koulu, Espoonlahden koulu sekä lukio. Päiväkoti:
Alueelta löytyy useita päiväkoteja. Liikenneyhteydet: Bussit kulkevat
kävelymatkan etäisyydeltä. Metro Lippulaivasta, Kivenlahdesta ja
Soukasta.

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Pauliina Koskela
Puh: 040 593 7950
Puh: 040 593 7950
pauliina.koskelaop.fi
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Vuokrauspalvelu
Mikonkatu 13, 00100 Helsinki
Puh: 010 255 5900

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!