Sulje

3h+k+s , rivitalo, 858,77 €/kk, 80,5 m²

asumisoikeusasunto, Turku, Halinen, Puutakuja 3 C 12

Kyseessä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasuminen on huoleton, riskitön ja joustava asumismuoto, johon et tarvitse suurta lainaa. Maksat asumisen ajalta asumisasunnosta käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asumisoikeusasunnossa voit asua juuri niin kauan kuin haluat. Asumisoikeus on vahva vaihtoehto vuokra- ja omistusasumiselle.

Puutakuja 3 sijaitsee Halisten metsäisellä ja viihtyisällä tontilla, rauhallisen Puutakujan päässä. Tontilta on näkymä Aurajoen vehreälle "suistoalueelle". Täältä löytyy sekä isoja perheasuntoja että tilavia kaksioita. Kaikki asunnot ovat yksitasoisia. Yksitasoisuus, rauhaisa sijainti ja luonnonläheisyys tekeekin Puutakujan asunnoista varsin suosittuja.  Läheiset metsä- ja jokimaisemat sekä Halistenkoski tarjoavat Turun kenties upeimmat ulkoilumaastot. Kouluun ja päiväkotiin on myös lyhyt matka ja alueelta on loistavat bussiyhteydet, jotka palvelevat niin työmatkalaisia kuin muitakin alueen asukkaita. Halisten pientaloalue on varsin pidetty asuinalue Turun keskustan tuntumassa. Alueelta löytyy hyvät lähipalvelut kuten kauppoja, ravintoloita, sekä kuntorata. Puutakuja 3 -kiinteistössä on toteutettu perusparannusremontti. Perusparannuksen yhteydessä on uusittu mm. huoneistojen keittiöt ja kylpyhuoneet. Autopaikoitus on liitetty eParking-järjestelmään, joka mahdollistaa hybridi- ja sähköautojen latauksen. Laajakaistayhteys sisältyy käyttövastikkeeseen.

Sijainti: Turku Halinen
Puutakuja 3 C 12, 20540 TURKU
Tyyppi: rivitalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 1/1
Vapautuminen: 23.7.2024
Kuvaus: 3h+k+s
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 1998
Asuinpinta-ala: 80,5 m²
Tontin koko: 12 840 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1646994
Käyttövastike: 858,77 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 24920.94 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 14122.74 €, Indeksikorotus: 10798.2 €, Muutostyöt: 0, € Yhteensä: 24920.94 €, Vesimaksu: Vesiennakko
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Energialuokka: D

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy - Vaso
Rauhankatu 4, 20100 TURKU
Puh: 022747000

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!