Sulje

luhtitalo, 858,20 €/kk, 62,5 m²

asumisoikeusasunto, Kerava, Ylikerava, Pianonsoittajankatu 3

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasunto on omistus- ja vuokra-asunnon välimuoto, kummankin eduilla ja ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa. Asumisoikeusasunnosta maksat asumisoikeusmaksun sekä kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asoasunnossa saat asua niin kauan kuin haluat ja pois muuttaessasi saat asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton ja turvallinen tapa asua!

This is a right-of-occupancy home. It is as carefree as a rental home and as safe as an owner-occupied home. You pay a monthly residence charge, which is lower than the general level of rent in the area. In addition, at the outset you pay a right-of-occupancy fee, equivalent to 15 % of the home's purchase price. In order to get a right-of-occupancy home, you will need a right-of-occupancy serial number. You can apply for a serial number from ARA, and this serial number is valid for a limited period of two years.

Tilava perheasunto toimivalla pohjaratkaisulla ensimmäisessä kerroksessa. Asuntoon astutaan sisään oman kuistin kautta. Erillinen eteiskäytävä johdattelee asuntoon. Tilavassa kulmakeittiössä ala- ja yläkaappien väliset taustaseinät ovat levypintaisia. Keittiön työpöytätasot ovat laminaattia ja allas puolestaan ruostumatonta terästä. Keittiössä on lisäksi induktiokeittotasolla varustettu kalusteuuni, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Molemmissa asunnon makuuhuoneissa sekä eteisessä on valmiina kaappitilaa. Makuuhuoneet on sijoitettu olohuoneen molemmille puolille. Asunnossa on kaksi viihtyisää laistettua parveketta. Toiselle parvekkeelle kuljetaan joko olohuoneen tai ensimmäisen makuuhuoneen kautta. Toinen parveke on eri makuuhuoneen yhteydessä. Ensimmäinen hakuaika on 24.7.-7.8.2024, jonka jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääviin asuntoihin on jatkuva haku. Huom! hakemusta täyttäessä valitse uudiskohde painike ja merkitse toivekohteeksi Pianonsoittajankatu 3, jotta haku kohdistuu oikein. Pianonsoittajankatu 3 sijaitsee Keravan uudella Kivisillan alueella. Se koostuu kahdesta viisikerroksisesta luhtitalosta. Taloissa on yhteensä 48 viihtyisää asumisoikeusasuntoa. Molempien talojen porrashuoneissa on hissi. Viihtyisä piha-alue sijoitetaan toimivasti talojen keskelle. Yhteistilat sijaitsevat talojen ensimmäisissä kerroksissa. Talokohtaisia yhteistiloja ovat lämpimät ulkoiluväline-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastotilat. Tämän lisäksi A-talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kaksi saunatilaa, kerhotila sekä talopesula ja kuivaushuone. Autokatoksen yhteydessä sijaitsee puolestaan kylmä ulkovälinevarasto ja B-talon päädyssä kylmä pihavarasto. Kiinteistön käyttöön tulee yhteensä 37 autopaikkaa, joista 20 autopaikkaa sijaitsee kiinteistön omalla tontilla ja 17 autopaikkaa erillisellä LPA-tontilla. Kivisillan alueella yhdistyy maaseudun ja kaupungin tunnelma. Alue nousee Keravalle noin kilometrin päähän Keravan keskustasta. Hyvä sijainti lähellä keskustaa tekee liikkumisesta vaivatonta kävellen, pyöräillen tai joukkoliikennettä käyttäen. Keravalla on kaikki tarvittavat palvelut arjen sujuvuuden takaamiseksi. Alueella on useita päiväkoteja sekä kouluja aina lukioon sekä ammatilliseen koulutukseen asti. Keskustassa on mm. kattavat ruokakaupat sekä monipuolinen kauppakeskus Karuselli, josta löytyy valikoima erilasia ravintoloita sekä muita liikkeitä. Kivisillan alueelle kaavaillaan myös omia kattavia palveluja. Läheltä löytyy historiallinen Keravan Kartano ja sen idyllistä pihamiljöötä. Alueen yksi ainutlaatuisista eduista on myös se, että kestävyys ja kiertotalous on vahvasti läsnä koko ajan niin rakentamisessa kuin elämisessäkin. Arvioitu valmistuminen 09/2025 Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Kerava Ylikerava
Pianonsoittajankatu 3, 02400 KIRKKONUMMI
Tyyppi: luhtitalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 1/5
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2025
Asuinpinta-ala: 62,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1664631
Käyttövastike: 858,20 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 36655.31 €
Lisätietoja kustannuksista: Alkup. asomaksu: 36 655,31 € Yhteensä: 36 655,31 € Vakuus: 250,00 €, Vesimaksu: 17,00 €/kk/hlö
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lisätietoja: Parveketyyppi: lasitettu.
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

TA-Asumisoikeus Oy
Kutojantie 6-8, 02630 ESPOO
Puh: 045 7734 3777

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!