Sulje

4H+KT+S+VIH , kerrostalo, 2 059 €/kk, 90,5 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Aurinkolahti, Vuotie 47 B

Kesäkampanja: Ensimmäisen kokonaisen kuukauden vuokrasta -50%, kun vuokrasopimus alkaa marraskuun aikana. Etu voimassa toistaiseksi, vain uusille asukkaille ja etu ei koske käyttökorvauksia.

Atlaksen tornitaloon valmistuu 288 uutta vuokrakotia loppusyksystä 2024 - aina yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Atlaksen tornitalossa asut moderneissa ja urbaaneissa asunnoissa, lähellä merta ja luontoa. Asunnoissa on panostettu laadukkaisiin pintamateriaaleihin, mutta pääosaa näyttelee itseoikeutetusti asuntojen lattiasta kattoon olevista ikkunoista aukeavat maisemat. Tässä 120 metrin korkuisessa uudessa tornitalokohteessa on 33 kerrosta ja ylimmän kerroksen kattoterassilta avautuvat hulppeat merimaisemat Aurinkolahden rannan ylle.

Atlaksen asunnot ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja. Asuntojen pohjaratkaisut ovat tilavia tuoden lisämukavuutta asumiseen. Lähes kaikissa asunnoissa on käytetty mm. moderneja lasiseiniä ja -ovia, peililiukuovia ja tyylikkäitä mustia yksityiskohtia. Lattiamateriaalina huoneissa on käytetty pähkinänsävyistä vinyylilankkua. Ikkunoissa on valmiina asennettuna sälekaihtimet. Pintamateriaalit ovat skandinaavisia ja värimaailma kauniin harmoninen. Keittiöt ovat varusteltu moderneilla kodinkoneilla, joissa on keraaminen keittotaso ja kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin, isommissa asunnoissa on erillinen kaappipakastin. Keittiön työtasot ovat tumman harmaan sävyiset ja kaapistot tyylikkään valkoiset. WC- ja kylpyhuoneet ovat kaikki kaakeloituja, joissa on mukavuuslattialämmitys, sävymaailma on valkoisen ja mattamustan yhdistelmä. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pyykinpesutornille. Isommissa asunnoissa on myös oma sauna, jonka löylyistä voit nauttia oman aikataulusi mukaisesti. Kaikista asunnoissa on hyvin suunnitellut säilytysratkaisut ja eteisessä on kätevä liukuovikaapisto. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, ja asunoissa on erilliset lämmityspatterit. Asunnoissa on keskitetty kerroskohtainen koneellinen tulopoistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla, tuloilman viilennyksellä ja liesikuputehostuksella.

Atlaksen asukkaana nautit monipuolisista tiloista, jotka tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa. Talosta löytyy jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarastoja on useampia, joista yhdessä on polkupyörän pesu- ja korjauspaikka. Asukkailla on varausmahdollisuudella käytössään veloituksetta etätyöskentelytiloja, pesutupa, perheen peli/leikkihuone, kuntosali sekä vertaansa vailla olevat kattoterassit 4. ja 33 kerroksissa näköaloineen, joissa voi rentoutua ja ihailla upeita maisemia. Upeita kerhohuoneita ja yhteiskäyttösaunoja löytyy monista eri kerroksista, ja ne ovat vuokrattavissa erillismaksusta. Talossa on kolme hissiä, joka helpottavat liikkumista kerrosten välillä. Autohallin pysäköintioikeuksia on vuokrattavissa taloyhtiön autohallista, johon on suora hissiyhteys asuinkerroksista.

Atlaksen sijainti on ideaali myös palveluiden puolesta. Katukerroksen liiketilojen palvelut sijaitsevat samassa talossa ja matkaa Columbuksen lähikauppakeskukseen on vain muutama sataa metriä. Isommat ostokset hoituvat esimerkiksi Itäkeskuksessa, mihin matkaa metrolla hetkessä. Alueelta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, kuten metro ja tiheät bussilinjat (matka metrolla keskustaan on n. 20min).

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, jossa ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 11kk asumisen jälkeen, vakuus 0 euroa, 50M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan, ennakkovesimaksu 20 €/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan. Taloyhtiö on kokonaan savuton. Lemmikit ovat näihin koteihin tervetulleita.

Löydä unelmiesi koti, jossa yhdistyvät moderni asuminen, mukavuus ja tyylikkyys. Jätä meille asuntohakemus niin pääset varaamaan itsellesi upean kodin.

Sijainti: Helsinki Aurinkolahti
Vuotie 47 B, 00990 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 12/32
Vapautuminen: 1.11.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4H+KT+S+VIH
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 90,5 m²
Kokonaispinta-ala: 90,5 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1665631
Vuokra: 2 059 €/kk
Vakuus: 0
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Auton säilytys: autopaikka
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: A 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Colliers Finland Oy
Firdonkatu 2, 00520 HELSINKI
Puh: 020 130 3003

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!