Sulje

1H+KT , kerrostalo, 837,04 €/kk, 35 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Kalasatama, Verkkoneula 5

Osoitteeseen Verkkoneula 5, Kalasataman Verkkosaareen, valmistuu loppuvuodesta 2024 10 kerroksinen kerrostalo, jossa on 134 asuntoa. Asunnoista 67 on M2-Kotien vuokra-asuntoja ja loput Yrjö ja Hanna Kodit -säätiön asumisoikeusasuntoja.

Yhteiskäyttötiloja taloon tulee ensimmäiseen kerrokseen sijoittuva palveluaula, josta löytyy talon postilokerot. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot ja irtaimistovarastot. Toisessa kerroksessa sijaitsevat yhteiskäyttöinen asukastila ja kaksi talopesulaa. Saunaosastot sijaitsevat talon 7. ja 10. kerroksessa. Yhteistilat ovat yhteiskäytössä talon asumisoikeusasuntojen asukkaiden kanssa.

Autopaikkoja kohteeseen tulee 23. Vieraspysäköintiin Verkkosaaren ja Kalasataman alueelta löytyy kiekollisia tai maksullisia pysäköintipaikkoja.

Lemmikit on sallittu. Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Taloon on varallisuusrajat.

Kalasataman Verkkosaari asuinalueena

Kalasataman Verkkosaari on moderni ja kasvava asuinalue Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Sijainti on erinomainen, sillä alueelta on lyhyt matka keskustaan ja hyvät liikenneyhteydet muun muassa metrolla itäiseen Helsinkiin, keskustaan ja Espooseen sekä raitiovaunulla Kalasatamasta Pasilaan. Alueella on runsaasti palveluita, kuten Redin kauppakeskus, Teurastamon ravintolat ja kulttuuritarjontaa. Myös koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille. Merellinen ympäristö, kauniit maisemat ja viheralueet tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja rentoutumiseen.

Verkkosaarta rakennetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, mikä näkyy energiatehokkuudessa ja hyvissä julkisissa liikenneyhteyksissä. Alue kehittyy jatkuvasti, mikä takaa sen vetovoimaisuuden myös tulevaisuudessa. Verkkosaari tarjoaa urbaania ja merellistä asumista hyvien palveluiden äärellä ja on houkutteleva valinta niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin.

Verkkoneula 5:n asunnot

Asunnot sijaitsevat A-, B- ja C-rapuissa ja niitä on yhteensä 67, yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Huoneistojen pinta-alat vaihtelevat 32,5-86,5 m2.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kylpyhuoneessa on myös sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty kiinteistön sähköön.

Asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu pohjoiseen, itään sekä etelään. Ikkunat ovat itään. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Sauna maksaa 5 €/kerta.

Sijainti: Helsinki Kalasatama
Verkkoneula 5, 00580 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 3/10
Vapautuminen: 1.12.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+KT
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 35 m²
Kokonaispinta-ala: 35 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1673624
Vuokra: 837,04 €/kk
Vakuus: 0
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Asunnossa on huoneistokohtainen vedenkulutuksen mittaus. Vuokralainen maksaa vedestä vesimaksuennakon vuokranmaksun yhteydessä 17,00 €/henkilö/kk. Vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan kaksi kertaa vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: keskitetty tulo/poisto
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Parvekkeen lisätieto: parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Verkkoneula 5
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: A 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kiinteistö Oy M2-Kodit, Helsinki
Pitkänsillanranta 3, 00530 Helsinki

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!