Sulje

3 h + kt (taiteilija-asunto) ..., kerrostalo, 1758,62 €/kk, 76,5 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Kalasatama, Konttinosturinkuja 4

UUSIA VIIHTYISIÄ KOTEJA MERELLISESSÄ KALASATAMAN NIHDISSÄ! Kohteen hakuaika on 10.9.2024-22.9.2024, jonka jälkeen kohteeseen on jatkuva haku. Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin 15.10.2024 mennessä. Olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan. Huomioithan myös, että emme valitettavasti pysty antamaan väliaikatietoja hakemuksesi tilanteesta.

Noudatamme ARA-vuokra-asuntojemme asukasvalinnoissa tarveharkintaa ja kohteessa on varallisuusrajat. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella, joten täytäthän asuntohakemuksen huolellisesti, kiitos! Voit lukea lisää asukasvalinnasta: www.ara.fi.

Nihdin merelliseen ympäristöön, Lukki-kortteliin, valmistuu uusia kerrostalokoteja, joissa on huomioitu tilojen jäähdytystarpeet kaukokylmän avulla. Asuntojen koot ovat 36-114 m². Osa asunnoista on yhteisöllisiä ryhmävuokra-asuntoja ja ateljeetyyppisiä taiteilija-asuntoja. Taiteilija-asunnot on tarkoitettu päätoimisesti kuvataiteilijoina toimiville.

Ryhmävuokra-asunnot ovat kooltaan 114 m². Asunnoissa on neljä asuinhuonetta ja asukkaiden yhteiskäytössä ovat olohuone, keittiö, kaksi kylpyhuonetta, kodinhoitohuone sekä ranskalainen parveke.

Ateljeetyyppiset taitelija-asunnot ovat kooltaan 76,5-97 m², ne sijaitsevat katutasossa ja ovat kaksikerroksisia.

Kiinteistö on täysin savuton. Tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa ja parvekkeilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa ja pihoilla. Laajakaista (10 Mbit/s.) sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumismukavuutta lisäävät yhteiskäyttöiset talosaunaosasto ja kerhohuone. Ne sijaitsevat seitsemännessä kerroksessa, joka on yhteiskäyttöinen viereisen taloyhtiön kanssa. Talopesula sijaitsee kerroksessa 1.Kalasataman palvelut, metroasema ja kauppakeskus Redi ovat kävelymatkan tai lyhyen ratikkamatkan päässä. Mustikkamaalle ulkoilemaan pääsee kätevästi Kalasataman kautta Isoisänsiltaa pitkin. Elokuussa 2024 käyttöönotetun Kalasatama-Pasila-raitiotielinjan 13 päätepysäkki sijaitsee Nihdissä, joten yhteydet niin metro- kuin juna-asemille ovat erinomaiset.

Kruunusiltojen valmistuttua arviolta vuonna 2026 raitio- ja kevyenliikenteen siltayhteys avautuu Hakaniemeen aivan kotitalon vierestä ja idässä Kruunusillat -raitiolinja vie Korkeasaaren ja Kruunuvuorenrannan kautta aina Laajasaloon saakka.

Kiinteistö on kokonaan savuton, tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa. Laajakaista 10 Mbit/s sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.



NEW COMFORTABLE HOMES IN KALASATAMA NIHTI! The application period is 10.9.2024-22.9.2024, after that there is a continuous search. We will send an apartment offer via email only to those to whom we can offer an apartment by 15.10.2024. We are not able to inform all the applicants about the status of the application or resident selection.

We follow the need assessment in the resident selections and the property has also wealth limits. Resident selections are made based on applications, so please fill out the apartment application carefully, thank you! You can read more about resident selection at www.ara.fi.

The sizes of the apartments are 36114 m². Some of the apartments are communal group rental apartments and studio-type artist apartments. Artist apartments are intended for full-time visual artists.

Group rental apartments are 114 m² in size. The apartments have four living rooms and the living room, kitchen, two bathrooms, utility room and French balcony are shared by the residents.

The studio-type artist apartments are 76.597 m² in size, they are located at street level and have two floors.

The property is completely non-smoking. Smoking is prohibited inside the apartments and on the balconies, as well as in the property's common areas and yards. Broadband (10 Mbit/s.) is included in the rent. Water is billed according to consumption. Pets are welcome.

Ateljeetyyppinen taiteilija-asunto

Sijainti: Helsinki Kalasatama
Konttinosturinkuja 4, 00540 -
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 1-2/6
Vapautuminen: 1.12.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 3 h + kt (taiteilija-asunto)
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 76,5 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1687128
Vuokra: 1758,62 €/kk
Vakuus: 250 € tai 1-3 kk:n vuokraa vastaava summa.
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Ennakkovesimaksu 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen: asunnoissa huoneistokohtainen LTO
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Kohteessa on autopaikkoja 4 kpl. Parvekkeen lisätieto:
parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Konttinosturinkuja 4
Energialuokka: A

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

A-Kruunu Oy
Pasilankatu 13, 00520 Helsinki

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!