Sulje

2h+kt+kph+parveke , kerrostalo, 1 250 €/kk, 76,5 m²

vuokrahuoneisto, Tampere, Tammela, Itsenäisyydenkatu 18 A

Tämä moderni ja laadukas, hulppean kokoinen kaksio suositusta Tammelan kaupunginosasta vapautuu uusille asukkailleen 1.10.2024 alkaen!

Huoneisto sijaitsee Itsenäisyydenkatu 18:ssa sijaitsevan, vuonna 1940 valmistuneen tiilirakenteisen taloyhtiön ylimmässä asuinkerroksessa. Päätyasuntona ikkunat aukeavat kolmeen ilmansuuntaan ja asunnon parvekkeelta aukeaa maisema jossa Teiskontie ja Sammonkatu lähtevät halkomaan Kalevan kaupunginosaa ja niiden välissä Liisanpuiston keskellä komeilee Kalevan Kirkko.

Asunto on todellinen helmi, poikkeuksellinen kokonaisuus kantakaupungissa. Huoneisto on muutettu vuosina 2020/2021 suoritetussa kattavassa saneerauksessa keittiöllisestä kolmiosta isoksi kaksioksi avokeittiöllä. Tunnelma astuessa sisään on henkeäsalpaava, avara yhtenäinen tila, jota koristaa monet ikkunat, syvät ikkunalaudat ja talon aikakaudelle ominaiset valurautaiset seinäpatterit. Keittotila on omaleimainen tummilla kaapinovilla, massiivipuisella saarekkeen tasolla, ja välitilan mosaiikkilaatoituksella. Laadusta ei ole tingitty ja keittotilassa on kaikki modernin keittiön kodinkoneet, ja niiden lisäksi alakaappeihin integroitu pyykinpesukone, joka on osa asunnon varustelua.

Kylpyhuone on talon aikakaudelle ominaisesti kompakti. Toisin kuin muu huoneisto, kylpyhuone on remontoitu vuonna 2010, tila on laatoitettu ja siisti. Pariovet johtavat makuuhuoneeseen joka myös yllättää kokonsa puolesta, tilaan mahtuu hyvin esimerkiksi työpiste ison parisängyn lisäksi. Makuuhuoneeseen on luotu erilainen tunnelma tapetilla ja tehosteseinällä, kun muussa huoneistossa on valkoiseksi maalatut seinät. Tämän kokonaisuuden sitoo yhteen katkeamaton vaalea parkettilattia läpi huoneiston. Asunnossa on säilytystilaa makuuhuoneen yhden seinän kaapistojen (10kpl) ja olohuoneen kahden kaapin mitalta, lisäksi vuokralaisen käytössä on vinttikomero ja kellarikomero.

Taloyhtiössä on valokuitu, Telia 50M laajakaista sisältyy vuokraan. 16.9.2024 tilanteen mukaan yhtiöllä ei ole vapaita autopaikkoja, jonossa on neljä taloutta, autopaikkoja yhtiöllä 16kpl. Taloyhtiö sijaitsee asukaspysäköintilupa-alueella, tunnus B. Kadunvarsi pysäköintilupa kaupungilta maksaa 25€/kk. Taloyhtiön vieressä sijaitsee Sammonaukion raitiovaunupysäkki josta pääsee hyppäämään molempiin ratikkalinjoihin. Keskustorille matkaa on neljä pysäkin väliä, rautatieasemalle vain kaksi.

Vuokra: 1250€/kk + vesimaksu yhtiön tariffin mukaan, nyt kiinteä: 28€/kk/hlö. 2kk vuokran suuruinen rahavakuus. Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, vuoden sitoutumisella. Tupakointi ja lemmikit kielletty. Luottotietojen tulee olla kunnossa ja ne tarkistetaan. Vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan voimassaoleva laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella.

Onko tämä kohde kiinnostava? Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus verkko-osoitteessa: https://op-koti.fi/kohde/584586/vuokra-asuntohakemus. Otamme yhteyttä hakemusten perusteella.

Sijainti: Tampere Tammela
Itsenäisyydenkatu 18 A, 33500 TAMPERE
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 4/4
Vapautuminen: 1.10.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+kt+kph+parveke
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 1940
Asuinpinta-ala: 76,5 m²
Kokonaispinta-ala: 76,5 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Vuokrausehdot: Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta. Mikäli vuokrasopimus irtisanotaan edelläolevasta poikkeavasti, 2kk vuokran suuruinen sopimussakko. Erityisiä ehtoja: Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, luottotiedot kunnossa, kotivakuutus vastuuvakuus.
Kohdenumero: 1689956
Vuokra: 1 250 €/kk
Vakuus: 2500.00
Lisätietoja kustannuksista: Sähkö vuokralainen ottaa oman sopimuksen. Vesi maksu taloyhtiön tariffin mukaan. Nyt:28€/hlö/kk.
Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lisätietoja: Olohuoneessa yksi kirjahylly ja keittotilan vieressä pienempi hylly
jotka jää asuntoon. Eteisen valo ja olohuone/keittotilan pattereiden
ledvalot toimii Phillips Hue tekniikalla, vaatii vuokralaista
ostamaan oman lähettimen jos haluaa käyttää niitä. Eteisen valo
voidaan laittaa myös toimimaan perinteisellä polttimolla ja
seinäpistokkeella. Parvekkeen kuvaus: Parvekekkeelle käynti
makuuhuoneesta, suunta itään Kalevanpuistotielle päin. Säilytystilat:
Kellari, vintti, makuuhuoneessa yhdellä seinällä 10 kaappia,
olohuoneessa kaksi kaappia. Kunto: Hyvä.
Materiaalien kuvaus: Rakennusmateriaalit: Tiili. Pintamateriaalit: Eteinen ja olohuone: parkettilattia, seinät maalattu. Keittotilassa: parkettilattia, seinät maalattu, välitila laatoitettu. Makuuhuone: parkettilattia, seinät maalattu, yksi seinä tapetoitu. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitettu.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Kylpyhuoneessa: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet, käsisuihku.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Integroitu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja pyykinpesukone. Erillisuuni, induktio liesitaso, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, kiinteät kaapit, kiinteät valaisimet.
Taloyhtiön nimi: Asunto-osakeyhtiö Sammonkulma
Muuta tietoa: Yhteiset tilat: Sauna, talopesula, vinttikomerot, kellarikomerot,
urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys,
mahdollisuus autopaikkaan, telia 50M laajakaista sis. vuokraan.
Energialuokka: F 2018
Lisätietoja energiatodistuksesta: E luku:224

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä


Väinö Kähkönen
Puh: 050 389 6811
vaino.kahkonenop.fi
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta
Hämeenkatu 12, 33100 TAMPERE

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!