Sulje

kerrostalo, 848,13 €/kk, 55,5 m²

asumisoikeusasunto, Lohja, Hiidensalmi, Sahapiha 8

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasunto on omistus- ja vuokra-asunnon välimuoto, kummankin eduilla ja ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa. Asumisoikeusasunnosta maksat asumisoikeusmaksun sekä kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asoasunnossa saat asua niin kauan kuin haluat ja pois muuttaessasi saat asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton ja turvallinen tapa asua!

This is a right-of-occupancy home. It is as carefree as a rental home and as safe as an owner-occupied home. You pay a monthly residence charge, which is lower than the general level of rent in the area. In addition, at the outset you pay a right-of-occupancy fee, equivalent to 15 % of the home's purchase price. In order to get a right-of-occupancy home, you will need a right-of-occupancy serial number. You can apply for a serial number from ARA, and this serial number is valid for a limited period of two years.

Tässä 55,5m² kaksiossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta myös kulku lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa vaatehuone antaa mukavasti säilytystilaa. Asunnon ikkunoissa on valmiiksi sälekaihtimet lisäämässä asumismukavuutta. Neutraalinsävyiset pintamateriaalit toimivat hyvänä pohjana omannäköiselle sisustukselle. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, uuni, astianpesukone sekä jääpakastinkaappi. Mikrolle on tilavaraus keittiön kalusteissa. Kylpyhuoneessa on liitännät ja tilavaraus pyykinpesutornille ja säilytystilaa peili- ja allaskaapeissa. Talon yhteistiloissa on saunaosasto, josta voi varata oman saunavuoron. Kohteeseen valmistuu 4 kpl tämän kokoisia kaksioita eri kerroksiin, joiden vastikehinta vaihtelee välillä 824€-849€. Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Huoneistoluettelo ja hinnasto ovat saatavilla kohteen myyjältä. Kohteen ensimmäinen hakuaika on 2.-16.10.2024, jonka jälkeen asuntoihin on jatkuva haku. Hakemusta täytettäessä on valittava uudiskohde-painike, sekä toivekohteeksi valittava Sahapiha 8, jotta hakemus kohdistuu oikein. Kohteen arvioitu valmistuminen 09/2025. Lohjan Hiidensalmeen on tulossa uusia laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Viisikerroksiseen taloon valmistuu 32 asuntoa, joiden joukosta löytyy sopiva koti monenlaisiin elämäntilanteisiin. Valittavana on kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Taloon tulee asukkaiden yhteinen saunatila, pyykinkuivaushuone, irtaimistovarastotilat sekä polkupyöräkatos. Lisäksi asukkailla on käytettävissään pihan oleskelue, jossa on grillikatos. Lapsille pihalta löytyy oma leikkialue. Kohteella on 26 autopaikkaa kylmässä ja avoimessa parkkihallissa. Autopaikoista 13 kpl sijaitsee kannen alla. Loput 13 kpl autopaikoista ovat katettuja ja ne sijaitsevat kannen päällä. Vieraspaikkoja on kolme. Kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistorasioilla. Sahapiha 8 huoneistotyypit: 4 kpl 2H+KT 42,5 m² 5 kpl 2H+KT 44,0 m² 5 kpl 2H+KT 51,0 m² 4 kpl 2H+KT 55,5 m² 5 kpl 3H+KT 66,0 m² 4 kpl 3H+KT 74,5 m² 5 kpl 4H+KT 84,5 m² Sahapihan uudet asumisoikeusasunnot sijoittuvat Hiidensalmen uudelle ja rauhalliselle asuinalueelle, jossa on monimuotoista asumista. Uudenmaan suurin järvi, Lohjanjärvi tarjoaa alueella monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen, kalasteluun ja veneilyyn. Vesille pääsee myös kävelymatkan päästä Hiidensalmen veneluiskalta. Lähialueelta löytyy myös uimaranta, kauniita lenkkeilyreittejä, Sporttikeskus Tennari tenniskenttineen sekä Tytyrin Elämyskaivos. Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Lohja Hiidensalmi
Sahapiha 8, 08100 LOHJA
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: heti vapaa
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2025
Asuinpinta-ala: 55,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1697084
Käyttövastike: 848,13 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 33958.80 €
Lisätietoja kustannuksista: Alkup. asomaksu: 33 958,80 € Yhteensä: 33 958,80 € Vakuus: 1 696,25 €, Vesimaksu: 17,00 €/kk/hlö
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lisätietoja: Parveketyyppi: lasitettu.
Energialuokka: A 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

TA-Asumisoikeus Oy
Kutojantie 6-8, 02630 ESPOO
Puh: 045 7734 3777

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!