Sulje

4h,k,2x wc,s,ph,khh , omakotitalo, 850 €/kk, 89 m²

vuokrattava asuinkiinteistö, Lahti, Ahtiala, Sivakkakatu 12

Kutsuva koti täynnä mahdollisuuksia odottaa uusia asukkaitaan Lahden Ahtialassa, osoitteessa Sivakkakatu 12.

Tämä omalla tontilla sijaitseva, vuonna 1952 rakennettu omakotitalo tarjoaa 89 neliömetriä monipuolista asuintilaa kolmessa kerroksessa, sekä monissa piharakennuksissa.

Kodin kaksi makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa, jossa on myös runsaasti säilytystilaa vintissä. Makuuhuoneiden lisäksi talosta löytyy kaksi wc:tä, joista toinen kellarikerroksessa sijaitsevan puulämmitteisen saunan yhteydessä. Sauna tarjoaa oivan paikan rentoutumiseen arjen kiireiden keskellä.

Tontilla sijaitsee myös piharakennuksia, kuten liiteri sekä viherhuone jotka tarjoavat lisää tilaa ja mahdollisuuksia kodin ulkopuolelle. Pihapiiri kutsuu viettämään aikaa ulkona ja nauttimaan omasta rauhasta. Talon pihan puutarha on vehreä sekä tuottoisa.

Ahtialan rauhallinen ympäristö ja läheiset palvelut tekevät tästä kohteesta ihanteellisen niin lapsiperheille kuin kaikille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja omaa rauhaa. Tutustu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen ja anna uuden kotisi tarinan alkaa Sivakkakadulta.

Lisätiedot ja esittelyt

Hanna Kanerva p. 040 5519368

hanna.kanerva@remax.fi

Sijainti: Lahti Ahtiala
Sivakkakatu 12, 15340 LAHTI
Vuokratyyppi: vuokrattava asuinkiinteistö
Tyyppi: omakotitalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 3/3
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4h,k,2x wc,s,ph,khh
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 1952
Asuinpinta-ala: 89 m²
Muut tilat: 0 m²
Kokonaispinta-ala: 89 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: tyydyttävä
Erityisiä ehtoja: Vuokrasopimus irtisanottavissa aikaisintaan 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Sähkösopimus: Sähkösopimus jää vuokranantajan nimiin. Vuokralainen maksaa sähkön käyttö kustannukset täysimääräisesti. Vuokralaisella on oikeus pyytää sähkösopimuksen kilpailuttamista.. Reikien poraaminen ei sallittu. Jälleenvuokraus: Ei sallittu. Vuokralaisen vastuu kotivakuutuksesta: Laaja. Vuokralainen vastaa piha-alueen hoidosta, nurmikon leikkaamisesta, kukkien hoidosta ja kastelusta ja lumenluonnista ja lumen pudotuksesta katolta. Vuokralainen vastaa kohteen lämmitysjärjestelmän ja ilmanvaihtokoneiden puhdistamisesta erillisen vuokranantajan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti. Sopimusrikkomuksen sakkokuukausien määrä: 2 kk. Vakuus maksettava viimeistään Ennen avainten luovutusta. Erityisehdot: Luottotiedot tarkastetaan. Lemmikit neuvoteltavissa. Lemmikkien aiheuttamat vahingot eivät lukeudu normaalin kulumisen piiriin vaan vuokralainen vastaa niistä täysimääräisesti. Ei tupakointia huoneistossa. Sähkötupakointi huoneistossa kielletty. Vuokralainen sitoutuu pitämään kotivakuutuksen voimassa. Vuokralainen vastaa palovaroitinten toiminnasta koko vuokrasuhteen ajan. Ensimmäinen mahdollinen
Lisätietoja: Lisätietoja rakennusvuodesta: Rakennuslupaa tai muita asiakirjoja ei ole saatavilla rakennusvalvonnan arkistosta. Rakennusvuosi perustuu perunkirjan tietoihin ja omistajan ilmoittamaan rakennus sekä valmistumisvuoteen. Rakennusvalvonnan arkistossa valmistumisajankohdaksi on kirjattu 1.1.1950, joka rakennusvalvonnan ilmoituksen mukaan on heidän arvio valmistumisajankohdasta puuttuvien dokumenttien vuoksi. Muut vuokrauksen kannalta merkittävät tiedot: Kohteesta on saatavilla vähän asiakirjoja, kohteeseen suositellaan asuntokaupan kuntotarkastusta. Ennen ostotarjouksen tekoa tutustu saatavilla oleviin asiakirjoihin:
Kaavamerkinnät Sivakkakatu, Ajantasa Asemakaava, Kiinteistön karttatuloste, Kiinteistörekisteriote, Lainhuutotodistus, rasitustodistus.
Kohdenumero: 1702051
Vuokra: 850 €/kk
Vuokranmaksupäivä: Kuukauden 5.pv
Vakuus: 2 kuukauden vuokraa vastaava
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vuokran korotusperuste: 5 % / vuosi. Veden käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko on 20 € / hlö / kk, joka lisätään vuokraan. Jätehuoltomaksuista vastaa vuokralainen. Nuohousmaksuista vastaa vuoranantaja. Lisätietoja maksuista: Sähkölämmityskustannuksiin vaikuttaa suuresti haluttu sisälämpötila, sähkösopimuksen hinta, sähkön siirron hinta, vallitsevat sääolosuhteet, käytetyn lämpimän veden määrä sekä lämmityksessä käytetyn puun määrä. Viimeisimmissä kulutuslukemissa lämmitys on tehty pääasiassa puulla.

Sähkön kulutus ollut oomin vuosikulutus käyttöarvion mukaan 2847kWh/vuosi. Joulukuussa 2023 vuokralaisen (pariskunta) sähkönkäyttö ollut 268.15kWh

Jätehuollon perusmaksu 36,48€ muut maksut tyhjennettävien jätelajien ja tyhjennysvälin mukaisesti.

Vesi- ja jätevesi Lahti Aquan hinnaston mukaisesti.

Kiinteistövero sisältyy vuokraan.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen
Lämmitysjärjestelmä: Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta
WC lukumäärä: 2
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Kellarissa sijaitseva pesuhuone on osittain laatoitettu ja osittain paneloitu. Varustuksena tiloissa on suihku, pesukoneliitäntä, puulämmitteinen sauna.
Keittiön tyyppi: keittiö
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Keittiössä lattiat ovat parkettia, seinät maalattu ja välitila laatoitettu. Keittiön varustuksena on jääkaappipakastin, astianpesukone sekä keraaminen liesi ja liesituuletin. Keittiössä myös perinteinen puuliesi.
Rannan kuvaus: Oikeus vesialueisiin. 1) Yhteinen vesialue 398-401-876-1 Vesialue Lahden kaupungissa ja Nastolan kunnassa. Rekisteröintipvm: 17.10.1988 Osuuden suuruus: 0,000500 / 5,053100.
Tehdyt remontit: Ennen nykyistä omistajaa tehdyt remontit
Alkuperäinen huopakatto vaihdettu peltikattoon. Ei tiedossa onko
huopa jätetty pellin alle.
Lämmitysjärjestelmä perusparannettu teknisen tilan osalta.
Vuosien saatossa tehty pieniä pintaremontteja.
Autotallia laajennettu takaseinästä.

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV
Mariankatu 17 A 1, 15110 Lahti
Puh: 044 975 8585

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!