Sulje

4h+k+takkah+kph+khh+s+wc+p ..., paritalo, 1 995 €/kk, 130 m²

vuokrahuoneisto, Tampere, Pispala, Pispankatu 29b

Ihastuttava paritalo Pispalan harjulla aivan Cafe Pispalaa vastapäätä etsii nyt uusia asukkaitaan.

Talo on kolmikerroksinen ja jokaisesta kerroksesta on upea järvinäköala. Alimmaisessa kerroksessa sijaitsee yksi makuuhuone, upea televisiohuone sekä sauna- ja wc-tilat. Keskikerroksesta (sisääntulokerros) löytyy keittiö, ruokailuhuone/olohuone ja ylimmäisestä kerroksesta kaksi makuuhuonetta sekä wc. Asunto on sisustettu tummilla, tunnelmallisilla materiaaleilla ja siitä saat sisustettua itsellesi tyylikkään kodin. Talossa on sähkölämmityksen apuna kaksi ilmalämpöpumppua sekä alakerran takka, jonka hormi menee koko asunnon läpi. Keittiössä on modernien kodinkoneiden lisäksi myös puuhella, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa.

Talon edessä on yksi autokatospaikka ja lisää parkkitilaa löytyy kadulta. Tämä koti on upea myös ulkoapäin ja takapihalla aukeaa pieni piha, jonka näkymät ovat myös erinomaiset. Jokaisessa kerroksessa on myös terassi/parveketilaa, jossa voi oleskella kesäkuukausina. Ulkoilumahdollisuudet Pispalassa ovat erinomaiset ja myös uimaranta löytyy läheltä. Tampereen keskustaan ja Pyynikille reippailet vaikka kävellen.

Idyllisessä Pispalassa voi aistia historian havinaa. Harjun laelta kahteen suuntaan katsova talojen ja jyrkkien pikkukatujen palapeli on yksi rakastetuimpia sunnuntairetkikohteita ja halutuimpia asuinalueita. Alue on rakennuskaavan suojelema ja kylämeininkiin kuuluu paljon: kaikenkokoisia omakotitaloja, perinteisiä puisia pienkerrostaloja, ala-aste sekä peräti kolme päiväkotia, ravintoloita ja ruokakauppoja. Pohjoisrinteeltä näkyy jylhä Näsijärvi, etelärinne tarjoaa Pyhäjärven saaristoisen maiseman. Kuuluisimmat näköalat löytyy Pyykkimettän puistosta Pispalan harjulta, joka muutenkin on lenkkeilijän unelma. Alueella on lisäksi herkuttelijoille mm. Café Pispala, joka tarjoilee kaupungin parhaimmat pannukakut, Pispalan Pulteri legendaarisine pihveineen sekä grillikioskien kunkku Vaakon Nakki, joka palvelee yösyöjiäkin.

Pispalan Valtatien varrelta pääset julkisilla niin kaupungin vilinään kuin Lielahden kattavien ostos mahdollisuuksien pariin.

Huom! Kahden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 718,20 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi

Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Sijainti: Tampere Pispala
Pispankatu 29b, 33230 TAMPERE
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: paritalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Vapautuminen: 1.11.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4h+k+takkah+kph+khh+s+wc+p
Huoneiden lukumäärä: 5 +
Rakennusvuosi: 1929
Asuinpinta-ala: 130 m²
Kokonaispinta-ala: 145 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna, parveke
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Vuokralainen sitoutuu ottamaan ja pitämään kotivakuutuksen vastuuvakuutuksella.
Asunnossa ei tupakoida.
Lemmikkieläinten tuomisesta asuntoon on sovittava erikseen vuokranantajan kanssa.
Vuokraa korotetaan vuosittain kuluttajahintaindeksin muutoksia vastaavasti, kuitenkin vähintään 2 %. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.
Kohdenumero: 1692467
Vuokra: 1 995 €/kk
Vakuus: 3990,00 € tai 718,20 euron kertamaksu Takausvakuus
Lisätietoja kustannuksista: Muut kulut: Paritalon yhteinen jätepiste noin 20 e/kk, Vesi: Kulutuksen mukaan, Vuokralainen vastaa lämmityskustannuksista, Internet-yhteys: Vuokralainen tekee, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Sähkölämmitys, 2 ilmalämpöpumppua, takka
Lisätietoja: Lisätietoa pysäköinnistä: Yksi autokatos, kadunvarsipaikkoja
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Allaskaappi, käsisuihku, laatoitettu, lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Astianpesukone, jääkaappi-pakastin, keraaminen liesitaso, liesituuletin, puuliesi

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Vuokraturva Oy LKV [A]
Ilmalankuja 2, 00240 HELSINKI
Puh: 010 2327 303

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!