Sulje

2h+kk+vh+kph , kerrostalo, 665 €/kk, 48 m²

vuokrahuoneisto, Tampere, Tesoma, Tesomankuja 2 C

Remontoitu kaksio Tesoman ytimessä vapautuu uusille vuokralaisille 1.11 alkaen! Elisa 50M/10M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Vuokrattavissa autopaikka lämpötolpalla.

Sijainti mitä parhain, avain Tesoman keskustassa joka on viimevuosina kokenut muodonmuutoksen. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on lähijunapysäkki ja S-Market. Lähijuna palvelee nopeita yhteyksiä keskustaan, mutta sen lisäksi Tesomalta on hyvät yhteydet myös linja-autolla moniin suuntiin. Asunnon edessä viistottain on Westerin liikekeskus josta löytyy niin terveysasema, apteekki, K-Supermarket, Alko, kuin iso määrä ravintoloita ja muita palveluita.

Tämä asunto on remontoitu 2022, jolloin asunnon lattiat ja seinäpinnat on käyty läpi sekä keittokomero on kauttaaltaan saneerattu. Keittokomerossa on paljon kaappitilaa ja iso ikkuna joka tuo valoa huoneeseen, ikkunan edessä on työtaso jota voi käyttää myös ruokailutasona. Oleelliset kodinkoneet löytyy: keraaminen lattialiesi, astianpesukone, liesituuletin ja jääkaappipakastin.

Kylpyhuone on laatoitettu ja siisti, sinne mahtuu täysikokoinen pyykinpesukone, tilava suihku ja sekä peili- että allaskaappi. Eteisestä on käynti todella isoon vaatehuoneeseen, jonka lisäksi vuokralaisen käytössä on häkkivarastokomero taloyhtiön kellarissa. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Vuokra: 660€/kk + vesimaksu yhtiön tariffin mukaan, nyt: 27€/kk/hlö. Elisa 50M/10M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. 2kk vuokran suuruinen rahavakuus. Vuoden sitoutuminen vuokrasuhteeseen. Ei lemmikkejä, eikä tupakointia. Vuokralaisella oltava koko vuokrasuhteen ajan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Luottotietojen tulee olla kunnossa ja ne tarkistetaan.

Onko tämä kohde kiinnostava? Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus verkko-osoitteessa: https://op-koti.fi/kohde/587309/vuokra-asuntohakemus. Otamme yhteyttä hakemusten perusteella.

Sijainti: Tampere Tesoma
Tesomankuja 2 C, 33310 TAMPERE
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2/7
Vapautuminen: 1.11.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+kk+vh+kph
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 1969
Asuinpinta-ala: 48 m²
Kokonaispinta-ala: 48 m²
Tilat ja varustelu: taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Vuokrausehdot: Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta. Mikäli asunto irtisanotaan edelläolevasta poikkeavasti, sopimussakko on 2kk vuokran suuruinen. Erityisiä ehtoja: Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, kotivakuutus, luottotiedot oltava kunnossa.
Kohdenumero: 1704566
Vuokra: 665 €/kk
Vakuus: 1330.00
Lisätietoja kustannuksista: Sähkö vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Lämmitys. Vesi maksu, kiinteä: 27€/hlö/kk.
Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lisätietoja: Saunamaksu: 15€/kk. Säilytystilat: Vaatehuone, kellari. Kunto: Hyvä.
Materiaalien kuvaus: Rakennusmateriaalit: Betoni. Pintamateriaalit: Eteinen, makuuhuone, olohuone: lattiat laminaattia, seinät maalattu. Keittokomero: lattia laminaattia, seinät maalattu, välitilassa levy. Vaatehuone: lattia laminaattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitettu, katossa puupaneeli.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä tilaa täysikokoiselle pyykinpesukoneelle, kiinteät valaisimet, käsisuihku.
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Varustus: Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, yläkaapistossa paikka mikroaaltouunille.
Taloyhtiön nimi: Asunto-Oy. Käräjäkukkula
Tilat ja varustelu: hissi
Muuta tietoa: Yhteiset tilat: Sauna, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto,
väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus
autopaikkaan, elisa 50M/10M, autopaikka vuokrattavissa.
Energialuokka: D 2018
Lisätietoja energiatodistuksesta: E luku: 142

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä


Väinö Kähkönen
Puh: 050 389 6811
vaino.kahkonenop.fi
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta
Hämeenkatu 12, 33100 TAMPERE

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!