Sulje

2 h + kt , kerrostalo, 664,72 €/kk, 46 m²

vuokrahuoneisto, Tampere, Vuores, Honkakuusenkatu 5 C

Tampereen Vuorekseen on kahdessa osassa vuonna 2021 ja 2022 valmistunut ainutlaatuinen puukerrostalokohde, jossa on kolme ympäristöystävällistä 5-kerroksisista hissitaloa. Honkakuusenkadun vuokrakodit sijaitsevat modernissa ja kehittyvässä puukaupunkiympäristössä Isokuusen alueella aivan Tervaslammenpuiston läheisyydessä. Isokuusi ja koko Vuoreksen kaupunginosa tarjoavat monipuoliset lähipalvelut, laadukasta arkkitehtuuria ja taidetta sekä uusimpia teknisiä, ekologisia ratkaisuja. Vuores on myös vehreä: täällä asutaan lähellä puistoja, metsiä ja vesistöjä. Vuoreksen omia palveluita täydentävät ostos- ja harrastusmahdollisuudet Tampereen keskustassa  sinne hurauttaa autolla noin vartissa ja suora bussilinja vie sinne alle puolessa tunnissa.

Asuntoja on yhteensä 92 kpl yksiöistä neliöihin ja kooltaan ne ovat 32,580 m2. Asunnoissa on tyylikkäät ja kestävät pintamateriaalit, ja kaikissa asunnoissa on parveke. Asukkaiden käytössä ovat myös saunaosasto, kerhohuone, pesula ja kuivaushuoneet. Autopaikkoja kiinteistöllä on 45 kappaletta, joista 6 paikkaa on varustettu sähköauton latauspisteellä ja lopuissa paikoissa on lämpötolppa.

Laajakaista 100 Mbit/s. sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita. Kiinteistö on kokonaan savuton: tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja kiinteistön yleisissä tiloissa sekä kiinteistön piha-alueella.

Noudatamme asukasvalinnoissa tarveharkintaa ja kohteessa on varallisuusrajat. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

In Vuores, Tampere, a unique timber building complex was completed in two parts in 2021 and 2022, with three environmentally friendly 5-storey lift houses. The rental homes in Honkakuusenkatu are located in a modern and developing wooden city environment in the Isokuusi area, just next to Tervaslammenpuisto. Isokuusi and the entire Vuores district offer a wide range of local services, high-quality architecture and art, and the latest technical, ecological solutions. Vuores is also close to nature: you live right by parks, forests and water areas. Vuores' own services are complemented by shopping and leisure facilities in the centre of Tampere  it takes about 15 minutes by car and less than half an hour by direct bus.

There are a total of 92 apartments, ranging in size from 32.5 to 80 m2 and from studios to four-room apartments, with stylish and durable surfaces. All apartments have a balcony. Residents also have access to a sauna, club room, laundry and drying rooms. There are 45 parking spaces on the property, of which 6 is equipped with a charging point for an electric car and others with heating poles.

Broadband 100 Mbit/s. is included in the rent. Pets are welcome. The property is completely non-smoking: smoking is prohibited in the apartments, on the balconies and in the common areas of the property, as well as in the grounds. Water is charged according to usage.

The property has an ongoing application process. Resident selections are based on the applicants' need for housing, with wealth limits applied. All selections are made based on the submitted applications.

Parvekkeen lattialla on kestopuuritilä.

Sijainti: Tampere Vuores
Honkakuusenkatu 5 C, 33870 TAMPERE
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 1/5
Vapautuminen: 1.10.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2 h + kt
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2022
Asuinpinta-ala: 46 m²
Tilat ja varustelu: taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1204199
Vuokra: 664,72 €/kk
Vakuus: 250 € tai 1-3 kk:n vuokraa vastaava summa.
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Ennakkovesimaksu 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen LTO
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Kohteessa on autopaikkoja 45 kpl.
Taloyhtiön nimi: Honkakuusenkatu 5 B C, Aihkinkatu 6 A
Isännöinti: A-Kruunu Oy
Huolto: Lännen Kiinteistöpalvelut Oy
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

A-Kruunu Oy
Pasilankatu 13, 00520 Helsinki

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!